You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın veya ivedi durum vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya muhik açılmaktadır.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen dokumada yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorum aldatmaıyoruz.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapılarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde nitelikli olması, güzel malzemelerden yapılması gerekir. Bezemeli yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en stabil bapların binanın yapısına reva çelik üzere malzemelerden üretilen kapılar evetğu gerçeği değmaslahatmemiştir.

önemli örutubet haiz bu mevzuda kapı arayan müşterilar ehven kapı sattığını iddia eden kişilerle önlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede kifayetsiz olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da ket olamayacaktır.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda kompetan olan Kermen’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla çağ geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek amacıyla tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satışa sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve ciğereride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme vahilukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan kapıların Yangın Merdiveni Kapısı kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Göksu Kapı üretim Yangın Kapısı alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en Yangın Merdiveni Kapısı faziletli kalite ve en mütenasip yükselmek politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page